Omplacering

Working Mates Breaking the Rules ”Rejza”

Rejza är 5 år, kommer från Working Mates B-kullen.

Rejza är enkel och trevlig. Ganska intensiv när hon är exalterad, typiskt ACD skulle jag säga. Enkel att träna. Kan alla moment i agility, det är det vi har tränat mest. Klickertränad. Enkel att ha lös, jag har henne alltid lös oavsett. Går fint i koppel, drar inte men blir väldigt exalterad när vi möter hundar (Vi bor mitt ute på fjället så har inte tränat på hundmöten direkt). Gillar alla människor, väldigt social. Bra med våra barn (8 och 11 år). Kan vara ensam hemma eller i bil många timmar utan problem, äter aldrig på något, hon kan bli lite åksjuk ibland men spyr inte kan dregla lite ibland. Gillar bilen dock, så inget problem med det. Kan ligga på soffan några dagar utan problem. Hon är inte superförtjust i alla tikar men har inga problem med dem i vår flock, just nu 3 hanar och 4 tikar. Hanhundar, inget problem.

Kontakta Jonna Almenäs på

Jonna.almenas@hotmail.com.

+47 94837984

för mer information och bakgrund!

 

Omplacering via SACK

Ibland kan en vuxen hund av olika skäl behöva byta hem. Det finns också många som hellre tar hand om en vuxen hund än en valp. Vill du köpa en hund som passerat valpstadiet? Eller är du intresserad av att ställa upp för en hund som kanske inte haft det så bra?

Då är du välkommen som medlem i SACK att sätta in en annons på denna sidan. Vi rekommenderar att du även tar kontakt med uppfödaren till hunden för ytterligare hjälp att hitta ett bra hem.

SACK kan inte ställas till ansvar för förmedlade hundar. Respektive uppfödare/omplacerare ansvarar själv för eventuell förmedling/omplacering.

Läs här för mer information om hur du går tillväga för att lägga upp en annons.